Нашите настани

Loading Настани

« СИТЕ НАСТАНИ

  • Овој настан е поминат.

Меѓународен ден на пријателството

јули 30

Нашите проекти

Датумот 30 јули е избран од страна на Генералнотo coбраниe на Обединетите Нации со идејата дека пријателството помеѓу народи, земји, култури и индивидуи може да инспирира мировни напори и да изгради мостови помеѓу заедниците.

Детали

Дата:
јули 30
Категорија на настан: