БЛАГОДАРЕНИЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ПОСТИГНАТИ СО ВАС !

6893

ПОМОГНАТИ ЕДИНКИ

1200

ВОЛОНТЕРИ

СЛЕДНИ НАСТАНИ

Меѓународен ден на постарите лица

1 Октомври

Светски ден на ментално здравје

10 Октомври

Меѓународен ден за искоренување на сиромаштијата

17 Октомври

ВКЛУЧЕТЕ СЕ

ДОНИРАЈТЕ

НАШИТЕ ГЛАВНИ

ОБЛАСТИ НА ДЕЈСТВУВАЊЕ

ПОДДРШКА

РАЗВОЈ

ОБРАЗОВАНИЕ

ЖИВОТНА СРЕДИНА

ЗДРАВСТВО

КУЛТУРА И СПОРТ

Нашите

НОВОСТИ

ПОМОГНЕТЕ НИ ВО

НАШИТЕ ПРОЕКТИ

АПЛИЦИРАЈ СЕГА

Твојата идеја/проект може да се оствари

Бараме проекти за подобро општество


  „Победник е сонувач кој никогаш не се откажува.“

  Нелсон Мандела

   

  Никогаш не се откажувајте од вашите соништа, заедно може да постигнеме повеќе!

  Контактирајте нè.

  СЛЕДЕТЕ

  ГИ НАШИТЕ НАСТАНИ

  БЛОГ

  ВЕСТИ И СОДРЖИНИ

  11

  ПРОГРАМИ

  55

  ПРОЕКТИ

  40

  НАСТАНИ

  СЛИКИ ОД НАШАТА

  ГАЛЕРИЈА

  Контактирајте нè ! + 389 75 443 028

  Слободно побарајте нè и ќе ви ја дадеме помошта која ви е потребна.

  ПРИКЛУЧЕТЕ НИ СЕ

  Потребна ни е вашата помош

  Бараме волонтери ....


   „Најактуелното прашање е:
   Што правите за другите?“

    

   Мартин Лутер Кинг Јуниор

    

   Приклучете се да градиме подобро општество!